μαγειρεύει η Gnosoula Nikolaou
Υλικά
- σύκα ώριμα
- ελάχιστο αλεύρι
Πλένουμε τα σύκα και τα ρίχνουμε σε βραστό νερό που κοχλάζει για 2 λεπτά.
Τα βγάζουμε και τα στραγγίζουμε καλά.
Όταν έχουν φύγει τα υγρά τους τα ρίχνουμε σε ένα μπολ μεγάλο που έχει αλεύρι. τα κυλάμε για να πάρουν αλεύρι και τα τοποθετούμε σε μία σήτα ή τρυπητό.
Τα τινάζουμε για να φύγει το περίσσιο αλεύρι .
Τα βάζουμε σε ένα ρηχό πανέρι με πανί στρωμένο.
Τα λιάζουμε μέχρι να στεγνώσουν καλά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου