Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020

Ομελέτα με βλίτα


μαγειρεύει η Giota Haropoulou

Υλικά
  • βλίτα
  • λάδι
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • αυγά
  • πατάτες (αυγά και πατάτες κατά βούληση)
Εκτέλεση


Βράζουμε τα βλίτα, τα στραγγίζουμε πολύ καλά, τα σοτάρουμε σε αντικολλητικό τηγάνι  με λάδι 
Αφού σοταριστούν και χάσουν τα υγρά τους προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά, αλάτι πιπέρι κι έτοιμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο