μαγειρεύει η Giota Haropoulou
Υλικά
- βλίτα
- λάδι
- αλάτι
- πιπέρι
- αυγά
- πατάτες (αυγά και πατάτες κατά βούληση)
Βράζουμε τα βλίτα, τα στραγγίζουμε πολύ καλά, τα σοτάρουμε σε αντικολλητικό τηγάνι με λάδι
Αφού σοταριστούν και χάσουν τα υγρά τους προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά, αλάτι πιπέρι κι έτοιμα!
Αφού σοταριστούν και χάσουν τα υγρά τους προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά, αλάτι πιπέρι κι έτοιμα!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου