μαγειρεύει η Γιάννα Παρασχοπούλου
Υλικά
- 1 συναγρίδα ή άλλο ψάρι της αρεσκείας μας
- κρασί
- χυμό λεμονιού
- 2-3 κλαδάκια φρέσκο δεντρολίβανο
- κρασί
- χυμό λεμονιού
- 1 κλαδάκι δεντρολίβανο
Μαρινάρουμε το ψάρι για 2-3 ώρες στο κρασί και στον χυμό λεμονιού. Τοποθετούμε 1 κλαδάκι δεντρολίβανου στην κοιλιά του ψαριού.
Το ψήνουμε αφού το περιχύσουμε με κρασί και λεμόνι. Τρίβουμε και λίγο φρεσκοκομμένο πιπέρι.
τοποθετούμε το δεντρολίβανο κοντά στο ψάρι.
Συνοδεύουμε με μια σαλάτα και
καλή μας όρεξη
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου