Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

Συναγρίδα σε κρασί


μαγειρεύει η Γιάννα Παρασχοπούλου

Υλικά
  • 1 συναγρίδα ή άλλο ψάρι της αρεσκείας μας
  • κρασί
  • χυμό λεμονιού
  • 2-3 κλαδάκια φρέσκο δεντρολίβανο
Για την μαρινάδα
  • κρασί
  • χυμό λεμονιού
  • 1 κλαδάκι δεντρολίβανο
Εκτέλεση

Μαρινάρουμε το ψάρι για 2-3 ώρες στο κρασί και στον χυμό λεμονιού. Τοποθετούμε 1 κλαδάκι δεντρολίβανου στην κοιλιά του ψαριού.
Το ψήνουμε αφού το περιχύσουμε με κρασί και λεμόνι. Τρίβουμε και λίγο φρεσκοκομμένο πιπέρι.
τοποθετούμε το δεντρολίβανο  κοντά στο ψάρι.
Συνοδεύουμε με μια σαλάτα και
καλή μας όρεξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο