Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

Γιουβαρλάκια λαχανόσουπα



μαγειρεύει η Τζένη Λάγαρη

Υλικά
  • κιμάς μοσχαρίσιος αν θέλουμε  βάζουμε και ανάμεικτο
  • ρύζι Καρολινα
  • κρεμμύδι ξερό
  • λίγο σκόρδο
  • άνηθο
  • αρκετό μαϊντανό
  • δυόσμο

Για τη χορτόσουπα
  • πατάτες
  • καρότα
  • σέλερι
  • 1 κρεμμύδι ξερό κομμένο
  • μαϊντανό
  • δυόσμο
  • 1 κλαράκι δενδρολίβανο
  •  μία σκελίδα σκόρδο ή ότι άλλο χορταρικό προτιμάτε

Για το αυγολέμονο
  • αυγά
  • χυμό λεμονιού

Εκτέλεση

Βράζουμε τα λαχανικά λίγο 


και μετά ρίχνουμε τα γιουβαρλάκια 


Όταν ετοιμαστεί το φαγητό βγάζουμε τα γιουβαρλάκια πολτοποιούμε τα χορταρικά ρίχνουμε πάλι τα γιουβαρλάκια μέσα προσθέτουμε λίγο λάδι μία βράση ελαφριά και αυγοκόβουμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο