Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019

Ψητά κυδώνια σε κόκα - κόλα


μαγειρεύει η Κυράννα Πέλλα

Υλικά
  • 4 κυδώνια
  • ½  ποτήρι καστανή ζάχαρη
  • 1 ποτήρι κόκα – κόλα
Εκτέλεση

Καθαρίζουμε και κόβουμε σε φέτες  τα κυδώνια μας. 
Τα στρώνουμε σε ένα ταψάκι μέτριο.
Προσθέτουμε την ζάχαρη και την κόκα-κόλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 1 ώρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο