Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019

Μανιτάρια κρασάτα


μαγειρεύει η Gnosoula Nikolaou

Υλικά
  • μανιτάρια κόκκινα
  • κρεμμύδι ξερό
  • κόκκινο ξηρό κρασί
  •  σπασμένος κόλιανδρος
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι
Εκτέλεση

Κόβουμε το κρεμμύδι σε ροδέλες και το σοτάρουμε σε λίγο ελαιόλαδο. 
Προσθέτουμε και τα μανιτάρια κομμένα σε φέτες καθώς και ελάχιστο νεράκι. 
Τα μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσουν  τα μανιτάρια. 
Αλατίζουμε και προσθέτουμε τον κόλιανδρο και σβήνουμε με το κρασί. 
Παίρνει μια βράση το φαγητό μας και σερβίρουμε!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο