Υλικά
- μανιτάρια κόκκινα
- κρεμμύδι ξερό
- κόκκινο ξηρό κρασί
- σπασμένος κόλιανδρος
- ελαιόλαδο
- αλάτι
Κόβουμε το κρεμμύδι σε ροδέλες και το σοτάρουμε σε λίγο ελαιόλαδο.
Προσθέτουμε και τα μανιτάρια κομμένα σε φέτες καθώς και ελάχιστο νεράκι.
Τα μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσουν τα μανιτάρια.
Αλατίζουμε και προσθέτουμε τον κόλιανδρο και σβήνουμε με το κρασί.
Παίρνει μια βράση το φαγητό μας και σερβίρουμε!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου