μαγειρεύει η Καλλιόπη
Υλικά
Χτυπάμε το βούτυρο με την ζάχαρη και τα αυγά.
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά ρίχνοντας τελευταίο το αλεύρι σιγά σιγά.
Αν έχουμε το μηχάνημα που κάνει τα μπισκότα μας βάζουμε λίγη ζύμη και βγάζουμε ότι σχήματα θέλουμε.
Αλλιώς ανοίγουμε φύλλα την ζύμη και με τη βοήθεια των κουπ πατ κάνουμε διάφορα σχέδια. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για ελάχιστα λεπτά.
Παρατήρηση ; το σπράυ είναι κυπριακό βούτυρο 350 γρ, κάτι σαν το βιτάμ. Οπότε θα βάλουμε τα ανάλογα γραμμάρια σε βιτάμ όταν τα φτιάξουμε
Υλικά
- 1 σπράυ βουτύρου
- 2 ποτήρια ζάχαρη
- 2 μπέικιν πάουντερ
- 1 φλιτζάνι του καφέ νερό και ροδόσταγμα
- 3 αυγά
- φαρίνα, όσο πάρει
Χτυπάμε το βούτυρο με την ζάχαρη και τα αυγά.
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά ρίχνοντας τελευταίο το αλεύρι σιγά σιγά.
Αν έχουμε το μηχάνημα που κάνει τα μπισκότα μας βάζουμε λίγη ζύμη και βγάζουμε ότι σχήματα θέλουμε.
Αλλιώς ανοίγουμε φύλλα την ζύμη και με τη βοήθεια των κουπ πατ κάνουμε διάφορα σχέδια. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για ελάχιστα λεπτά.
Παρατήρηση ; το σπράυ είναι κυπριακό βούτυρο 350 γρ, κάτι σαν το βιτάμ. Οπότε θα βάλουμε τα ανάλογα γραμμάρια σε βιτάμ όταν τα φτιάξουμε
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου