μαγειρεύει η Evi Nikolaidou
Υλικά
Βράζουμε τα ζυμαρικά μας
Τρίβουμε την φέτα με τα χέρια μας . Σε ένα ταψάκι αφού το αλείψουμε με λίγο βούτυρο, βάζουμε τα ζυμαρικά μας και τ ανακατεύουμε με όλα τα υλικά.
Από πάνω βάζουμε τα διάφορα τυριά και ψήνουμε ως να πιάσουν κρούστα.
Υλικά
- 1/2 κιλό ζυμαρικά τριβελάκι (δεν είχα και έβαλα φιογκάκια)
- φέτα
- 8 φέτες ζαμπόν χοιρομέρι
- 1 ποτήρι γάλα
- κρέμα γάλακτος
- λίγο καλαμπόκι
- 2-3 αυγά
- τυριά διάφορα της αρεσκείας μας
Βράζουμε τα ζυμαρικά μας
Τρίβουμε την φέτα με τα χέρια μας . Σε ένα ταψάκι αφού το αλείψουμε με λίγο βούτυρο, βάζουμε τα ζυμαρικά μας και τ ανακατεύουμε με όλα τα υλικά.
Από πάνω βάζουμε τα διάφορα τυριά και ψήνουμε ως να πιάσουν κρούστα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου