μαγειρεύει η Κυράννα Πέλλα
Υλικά
- φασόλια
- 1 κρεμμύδι ξερό
- μερικές κόκκινες πιπεριές
- λίγα καρότα
- 1 κ γλ καπνιστή πάπρικα
- 1 βάζο διάφορα λαχανικά τουρσί
- λάχανο τουρσί
- ελαιόλαδο
- ζουμί από το τουρσί
Μουλιάζουμε τα φασόλια από βραδύς
Το πρωί αχνίζουμε το κρεμμύδι , τις πιπεριές και τα
καρότα.
Προσθέτουμε την
πάπρικα και τα σβήνουμε με το ζουμί από το τουρσί.
Τα βάζουμε στην χύτρα
μαζί με τα φασόλια και ρίχνουμε
και τα λαχανικά τουρσί.
Τα βράζουμε για 25 λεπτά περίπου
Παρατήρηση 1 : ενώ τα λαχανικά τουρσί έμειναν ακέραια το
λάχανο λίγο παραέβρασε. Οπότε μάλλον έπρεπε να μπει λίγο αργότερα από τα
υπόλοιπα.
Παρατήρηση 2 : αλάτι ΔΕΝ βάζουμε καθόλου, επειδή το ζουμί είναι ήδη αλμυρό
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου