Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

Μηλοκυδωνόπιτα


μαγειρεύει η Κυράννα Πέλλα

Υλικά
  • 3 φλιτ αλεύρι
  • 2 φλιτ ζάχαρη
  • 1 φλιτ σπορέλαιο
  • 1 κ. γλ. αλάτι
  • 1 κ  σούπας κανέλα
  • 1 μπέικιν πάουντερ
  • 4 αυγά
  • 8 μήλα η κυδώνια η και ανάμικτα
  • άχνη προαιρετική
Εκτέλεση

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και τα βάζουμε σε ταψί κουζίνας.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 45 λεπτά περίπου.



Γίνεται σαν κέικ σφικτό, μη το φοβηθείτε,  βάζοντας τα φρούτα γίνεται κανονικό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο