μαγειρεύει η Γιάννα Παρασχοπούλου
Υλικά
- γλυκοπατάτες
- παντζάρια
- καρότα
- δεντρολίβανο
- ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- βαλσάμικο ξύδι
- χαρουπόμελο (προαιρετικά)
Πλένουμε πολύ καλά τις γλυκοπατάτες και τις κόβουμε σε μπουκιές. ΔΕΝ τις καθαρίζουμε!!
Καθαρίζουμε τα καρότα και τα παντζάρια και τα κόβουμε σε μπουκιές κι αυτά βάζουμε όλα τα λαχανικά μας σε ένα μπολ και τα περιχύνουμε με το βαλσάμικο , αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε καλά.
Πασπαλίζουμε και με λίγο φρέσκο ψιλοκομμένο δεντρολίβανο.
Παρατήρηση : Τα παντζάρια βγήκαν λίγο αντεντε . οπότε την επόμενη φορά θα τα βάλω να ψηθούν πρώτα μόνα τους και μετά να βάλω τις πατάτες και τα καρότα.
Οι γλυκοπατάτες έγιναν λουκούμι!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου