Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

Αρμυρά νηστίσιμα κουλουράκια καρότου



μαγειρεύει η Τζένη Λάγαρη

Υλικά
  • 3-4 καρότα τριμμένα 
  • 3/4 φλ. ελαιόλαδο
  • 1/2 φλ. νερό 
  • 3/4 κ.γλ. αλάτι 
  • 1 κ.γλ. μπέικιν (γεμάτο) 
  • πιπέρι 
  • αλεύρι (όσο πάρει)
Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τα υγρά και τα καρότα 
Ανακατεύουμε το αλεύρι με το αλάτι και το μπέικιν και τα προσθέτουμε στο μείγμα με τα καρότα, ανακατεύοντας μέχρι να σχηματιστεί μια μαλακή ζύμη που πλάθεται. 
Αφήνουμε μισή ώρα να ξεκουραστούν.
Ψήνουμε στους 160 βαθμούς για 20 λεπτά, όταν βγουν είναι μαλακά αλλά όταν κρυώσουν γίνονται σκληρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο