μαγειρεύει ο Chris DePer
Όταν ετοιμάζουμε την μαγιά για το ψωμί ή την πίτσα
ανακατεύουμε μαγιά, νερό χλιαρό, αλεύρι
λάδι και λίγη ζάχαρη
Λένε ότι έτσι ομογενοποιείται καλύτερα το μείγμα και με
την ζάχαρη θρέφει την μαγιά. Μου άρεσε τόσο το αποτέλεσμα, που την δοκίμασα και
σε ψωμί και δεν την άλλαξα έκτοτε.
Την συνταγή για αυτή την ζύμη, με το λάδι στην
μαγιά την βρήκα στου jamie oliver πριν καμιά 10 ετία και την δοκίμασα
πρώτα για πίτσα και σε αυτές είναι συνήθης η πρακτική.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου