μαγειρεύει η Galq PenKova
Υλικά
- 1/2 κιλό βρασμένα φασόλια
- αλάτι
- πιπέρι
- ψιλοκομμένο κρεμμύδι
- μέντα
- μαϊντανός
- 200 γρ ψωμί
- λίγο αλεύρι
- λάδι για τηγάνισμα
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε τα υλικά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. κάνουμε μικρές μπαλίτσες . Τις πιέζουμε ελαφρά.
Αλευρώνουμε τους κεφτέδες και τους τηγανίζουμε σε ζεστό λάδι.
Συνοδεύουμε με ντιπ γιαουρτιού.
Ανακατεύουμε γιαούρτι, μαγιονέζα, σκόρδο , αλάτι και πιπέρι
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου