μαγειρεύει ο Panagopoulos Giannis
Υλικά
- μελιτζάνες
- πιπεριές
- πατάτες
- 3 αβγά
- 100 γρ. γάλα
- 2 κ.σ. αλεύρι
- αλάτι
- πιπέρι
- τυριά της αρεσκείας μας
Χτυπάμε τα υλικά για την κρέμα έως ότου ομογενοποιηθούν.
Αφού ψήσουμε χωριστά τις μελιτζάνες και τις πιπεριές ,
βάζουμε στην βάση
και ψήνουμε τις πατάτες που προηγουμένως είχαμε βράσει.
Στην
συνέχεια στρώνουμε πάνω από τις ψημένες πατάτες τις πιπεριές και τις μελιτζάνες
.
Τις περιχύνουμε με την κρέμα και ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσει η
κρέμα .
Παρατήρηση : Το δοκίμασα το επόμενο πρωί.πρωί . Εάν είχε κιμά , θα ήταν ένας πολύ
νόστιμος μουσακάς .
Την επόμενη φορά που θα φτιάξω μουσακά , θα βάλω μέσα και
πιπεριές πράσινες και κόκκινες
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου