Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

Τραχανάς σε ζωμό λαχανικών

 


μαγειρεύει η Nikoletta Fragoulidou

Υλικά

  • 1 κρεμμύδι
  • λίγο φρέσκο βούτυρο
  • καρότα σε ροδέλες
  • κολοκύθα κομμένη σε κυβάκια
  • τραχανάς

Εκτέλεση

Σοτάρουμε το  κρεμμύδι σε φρέσκο βούτυρο και προσθέτουμε τα  καρότα και την κολοκύθα  

Συμπληρώνουμε με νερό και σιγοβράζουμε. 

Παίρνουμε το νερουλό από το ζωμό και βάζουμε τραχανά να σιγοβράσει. 



Σημείωση : Με το υπόλοιπο ,το πηχτό  χωρίς τραχανά  κάνουμε πουρέ κολοκύθας για συνοδευτικό σε κρέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο