μαγειρεύει η Nikoletta Fragoulidou
Υλικά
- 1 κρεμμύδι
- λίγο φρέσκο βούτυρο
- καρότα σε ροδέλες
- κολοκύθα κομμένη σε κυβάκια
- τραχανάς
Εκτέλεση
Σοτάρουμε το κρεμμύδι σε φρέσκο βούτυρο και προσθέτουμε τα καρότα και την κολοκύθα
Συμπληρώνουμε με νερό και σιγοβράζουμε.
Παίρνουμε το νερουλό από το ζωμό και βάζουμε τραχανά να σιγοβράσει.
Σημείωση : Με το υπόλοιπο ,το πηχτό χωρίς τραχανά κάνουμε πουρέ κολοκύθας για συνοδευτικό σε κρέας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου