μαγειρεύει η Μαρια Ν. Κιτσου
Υλικά
- μαρμελάδα της αρεσκείας μας ή μερέντα
- 1 φύλλο σφολιάτας
- αυγό
Εκτέλεση
Απλώνουμε ό,τι μαρμελάδα μας αρέσει (ή μερέντα) σ' ένα φύλλο σφολιάτας.
Το κόβουμε σε λωρίδες πλάτους ενός δαχτύλου περίπου. Τα στρίβουμε μερικές φορές και μετά τα κάνουμε...σαλιγκαράκια!
Αλείφουμε με χτυπημένο αυγό και ψήνουμε σε μέτριο φούρνο μέχρι να πάρουν χρώμα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου