Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

Μαρμελαδένια στριφταράκια σφολιάτας

 


μαγειρεύει η Μαρια Ν. Κιτσου

Υλικά

  • μαρμελάδα της αρεσκείας μας ή μερέντα
  • 1 φύλλο σφολιάτας
  • αυγό 

Εκτέλεση

Απλώνουμε ό,τι μαρμελάδα μας αρέσει (ή μερέντα) σ' ένα φύλλο σφολιάτας. 

Το κόβουμε σε λωρίδες πλάτους ενός δαχτύλου περίπου. Τα στρίβουμε μερικές φορές και μετά τα κάνουμε...σαλιγκαράκια! 

Αλείφουμε με χτυπημένο αυγό και ψήνουμε σε μέτριο φούρνο μέχρι να πάρουν χρώμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο