μαγειρεύει η Τζένη Λάγαρη
Υλικά
- 180 γρ χουρμάδες
- 100 γρ αμύγδαλα
- 60 γρ κακάο άγλυκο
- 20 γρ καρύδα
- ελάχιστο αλάτι
- σοκολάτα για το κέντρο (προαιρετική)
Εκτέλεση
Μουσκεύουμε τους χουρμάδες για 10 λεπτά σε νερό.
Αλέθουμε τα αμύγδαλα στο μπλέντερ και προσθέτουμε τους τους χουρμάδες με λίγο νεράκι από αυτό που τους μουσκέψαμε για να γίνει η ζύμη
Πλάθουμε τα τρουφάκια και τα κυλάμε μέσα στην
καρύδα, έτοιμα, υγιεινά πεντανόστιμα
Σημείωση : εάν θέλουμε βάζουμε σοκολατάκια smarties στο κέντρο και τα κλείνουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου