Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020

Ρυζότο με μοσχαράκι και λαχανικά

 


μαγειρεύει ο Chris DePer

Υλικά

  • 300 γρ. κιλότο μόσχου 
  • 250 γρ. ρύζι 
  • κρεμμύδι 
  • 2 πιπεριές 
  • 1 μελιτζάνα 
  • μαϊντανός
  • 1 σφηνάκι ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Σοτάρουμε το κρεμμύδι και αμέσως μετά το κρέας που έχουμε κόψει σε λεπτές λωρίδες. 

Το φέρνουμε αρκετές βόλτες μέχρι να θωρακιστεί και στην συνέχεια βάζουμε και την μελιτζάνα που επίσης είναι κομμένη σε λωρίδες, όπως και οι πιπεριές που μπαίνουν λίγο αργότερα. 

Συνεχίζουμε με το ρύζι και ανακατεύουμε μέχρι να πιει τα υγρά. 

Τότε προσθέτουμε την διπλάσια ποσότητα σε ζεστό νερό, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε καλά. 

Λίγο πριν ολοκληρωθεί το μαγείρεμα, ρίχνουμε και τον μαϊντανό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο