μαγειρεύει η Kiki Giorgos Mino
Υλικά
- πένες
- 1 ξερό κρεμμύδι
- λουκάνικο
- ζαμπόν
- σάλτσα ντομάτας
- κόκκινο κρασί
- αλάτι
- πιπέρι
- λάδι
- 3 φέτες τυρί γκούντα
Εκτέλεση
Βράζουμε τις πένες .
Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι μαζί με το λουκάνικο και το ζαμπόν.
Προσθέτουμε την σάλτσα ντομάτας και σβήνουμε με κόκκινο κρασί.
Προσθέτουμε και τις βρασμένες πένες και αλατοπιπερώνουμε.
Στο τέλος προσθέτουμε και το τυρί γκούντα και σερβίρουμε!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου