μαγειρεύει η Giota Haropoulou
Υλικά
- αλεύρι
- μαγιά
- λίγο αλάτι
- χλιαρό νερό
Για την γέμιση
- φέτα ή ότι τραβάει η όρεξή μας
Εκτέλεση
Ζυμώνουμε μέχρι να γίνει ένα ζυμάρι που να μη κολλάει .
Αφού το ζυγώσουμε το αφήνουμε σκεπασμένο να φουσκώσει και μετά το ανοίγουμε σε φύλλο πάχους μισού εκατοστού ορθογώνιο.
Κόβουμε σε ρόμβους και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
Εγώ τα άνοιξα έβαλα την καρδιά από ένα ξερό κρεμμύδι και τυρί φέτα
Σε τρία τέταρτα έχουν φουσκώσει και μετά τηγάνι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου