μαγειρεύει η Stella Glava
Υλικά
- πιπεριές
- φέτα
- γκούντα
- γιαούρτι
- τυρί κρέμα
- πιπέρι
Πλένουμε τις πιπεριές, χαράζουμε και βγάζουμε τα
κουκούτσια. Δεν είναι απαραίτητο να τις χαράξουμε, μπορούμε να τις γεμίσουμε
από πάνω όπως τα γεμιστά.
Θρυμματίζουμε την φέτα, ψιλοκόβουμε το γκούντα, ρίχνουμε 4
κσ κρέμα τυρί, ένα γιαουρτάκι και πιπέρι.
Γεμίζουμε τις πιπεριές και ψήνουμε στους 230 βαθμούς για
μια ώρα περίπου.
Μπορούμε να βάλουμε ότι τυριά θέλουμε σε ότι ποσότητες θέλουμε
ανάλογα τα γούστα!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου