Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020

Κέικ αλμυρό με φύλλα κρούστας


μαγειρεύει η Kiki Giorgos Mino

Υλικά

  • φύλλα κρούστας
  • διάφορα τυριά
  • διάφορα αλλαντικά
  • μανιτάρια
  • 1 αυγό
  • 1 ποτήρι γάλα
  • λίγο σπορέλαιο

Εκτέλεση

Στρώνουμε τα φύλλα τεμπέλικα όπως την φωτό .. 



διάφορα τριμμένα τυριά ξανά στρώση διάφορα αλλαντικά ξανά στρώση τυριά αλλαντικά μανιτάρια ξανά στρώση .

Χτυπάμε το αυτό με το γάλα και το σπορέλαιο και περιχύνουμε τα φύλλα.

Ψήνουμε  στο φούρνο 40 λεπτά περίπου στους 180 .



Σημειώσεις : γέμιση ότι θέλουμε βάζουμε ... Άλλες φορές έβαζα κοτόπουλο. ,.ντομάτα ,πιπεριά κλπ
Επίσης καλύτερα αντί για γάλα είναι να βάλουμε ένα κουτάκι σουρωτή και εφόσον τα ρίξουμε στο τέλος τα υγρά να τα αφήσουμε κανένα 20 λεπτό να ποτίσει μέχρι κάτω . 
Είναι πιο ιδανικό...
Αυτή την φορά δεν είχα χρόνο όμως , αλλά δεν είχα και σουρωτή



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο