μαγειρεύει η Kiki Giorgos Mino
Υλικά
- 4 αυγά
- 150 γρμ. μαργαρίνη
- 6 φέτες ζαμπόν- γαλοπούλα σε κύβους
- 1 κούπα κασέρι τριμμένο
- 1 κούπα γραβιέρα τριμμένο
- 1 κούπα γάλα πλήρες
- 1 φαρίνα
- 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι προαιρετικά ( εγώ δεν έβαλα)
- πιπέρι κατά βούληση
Εκτέλεση
Χτυπάμε τα αυγά.
Προσθέτουμε το βούτυρο, τα τυριά και συνεχίζουμε το ανακάτεμα σε ένα μπολ ανάμιξης.
Στο μείγμα των αυγών προσθέτουμε εναλλάξ και ανακατεύοντας το γάλα και το μείγμα του αλευριού
Βάζουμε σε βουτυρωμένη φόρμα και ψήνουμε στους 170 βαθμούς για περίπου πενήντα λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου