μαγειρεύει η Andriana Antoniou
Υλικά
- 1 κιλό χοιρινό κιμά
- 2 φλιτζάνια κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 1/2 φλιτζάνι μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 1/3 φλιτζάνι γαλέτα
- 1 /3 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 1 κουταλάκι ρίγανη
- 1/2 κουταλάκι κανέλα
- 1 κουταλάκι πιπέρι
- 1 κουταλάκι αλάτι
- 200 γρ. μπόλια
Εκτέλεση
Την μπόλια την ξεπλένουμε με 1/2 φλιτζανάκι ξύδι και την σουρώνουμε
Πλάθουμε τις σιεφταλιες και τις τυλίγουμε στην μπόλια .
Πλάθουμε τις σιεφταλιες και τις τυλίγουμε στην μπόλια .
Φτιάχνουμε 30
σιεφταλιες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου