Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020

Παντζάρια τραγανά σε βάζα


μαγειρεύει η Γιάννα Παρασχοπούλου

Υλικά
  • παντζάρια
  • ξύδι
  • αλάτι 
  • σκόρδο
Εκτέλεση

Βράζουμε  τα παντζάρια  σε μπόλικο  νερό.Τα βγάζουμε από το νερό χωρίς να έχουν βράσει καλά, να κρατάνε λίγο,  και τα βάζουμε σε ένα μπολ με παγάκια.  Τα καθαρίζουμε και τα κόβουμε σε φετούλες.
Σουρώνουμε το νερό που έβρασαν και προσθέτουμε αλάτι και ξύδι τόσο όσο μας αρέσει σαν γεύση.
Βάζουμε τα παντζάρια σε αποστειρωμένα βάζα και τοποθετούμε 1-2 σκελίδες σκόρδου ανάμεσα.
Γεμίζουμε τα βάζα με το καυτό ζουμί και τα σφραγίζουμε. 
Αναποδογυρίζουμε για 24 ώρες και είναι έτοιμα!!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο