Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

Κουνουπίδι-μπριζόλα

 


μαγειρεύει η Στέλλα Γίδαρη

Υλικά

  • 1 κουνουπίδι
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • λίγο λάδι
  • 1 αυγό
  • 1 κ σ μουστάρδα
  • χυμό από μισό λεμόνι
  • σκόρδο σε σκόνη
  • τζίντζερ τριμμένο
  • κουρκουμάς

Εκτέλεση

Κόβουμε  το κουνουπίδι κάθετα σε φέτες 1,5 - 2 εκατοστών.

 Το αλατοπιπερώνουμε και το ψήνουμε για μισή ώρα περίπου σε λαδόκολλα , ελαφρά λαδωμένο. 

Χτυπάμε σε μπολάκι το αυγό με τα υπόλοιπα υλικά 

Βγάζουμε από το φούρνο το κουνουπίδι, το αλείφουμε και από τις δύο πλευρές με το μείγμα και ψήνουμε για άλλα 10-15 λεπτά. 

Σερβίρουμε με πατάτες τηγανητές ή πιλάφι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο