μαγειρεύει η Γιάννα Παρασχοπούλου
Υλικά
- 2 κιλά μανιτάρια
- 2 αυγά χτυπημένα με λίγο νερό
- τριμμένη φρυγανιά
- αλεύρι
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα μανιτάρια και αλατοπιπερώνουμε.
Τα περνάμε ένα ένα από το αλεύρι και στην συνέχεια τα βουτάμε ένα ένα στο αυγό.
Κατόπιν τα τυλίγουμε με την τριμμένη φρυγανιά.
Βάζουμε τα μανιτάρια σε ένα ταψάκι και τα ψήνουμε στο γκρίλ 2 λεπτά από κάθε πλευρά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου