Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

Συκώτι μοσχαρίσιο



μαγειρεύει η Θεοδώρα Μεσιμερλή

Υλικά
  • συκώτι μοσχαρίσιο
  • μυρωδικά της αρεσκείας μας
  • ξύδι ή λεμόνι
  • πιπέρι
  • ελαιόλαδο
Εκτέλεση

Κόβουμε το συκώτι σε μικρές μερίδες και το βάζουμε τ σε κατσαρόλα η τηγάνι 
Βάζουμε  νερό μέχρι να σκεπαστούν. 
Ανάβουμε το μάτι  στο δυνατό και και αφού αρχίσουν να βράζουν χαμηλώνουμε το μάτι και ρίχνουμε τα μυρωδικά που μας αρέσουν.
ΔΕΝ  ρίχνουμε αλάτι.
Αφού δούμε  ότι έχουν μαλακώσει αφήνουμε  λίγο να σωθεί το νερό 
Προσοχή!!!!! :να αφήσουμε λίγο νερό.
Βάζουμε  πάλι το μάτι στο δυνατό και  τα τηγανίζουμε σε λίγο λάδι ώσπου να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές 
Μόλις  θα έχουν πάρει χρώμα ρίχνουμε  το ξύδι ή λεμόνι αν θέλουμε  και αφήνουμε  να εξατμιστεί.
Και έτοιμο το φαγάκι μας.
Συνοδεύουμε με ρύζι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο