μαγειρεύει η Effie Tsitsika
Υλικά
- κρεμμύδι ξερό
- καπνιστός σολομός
- κρέμα γάλακτος
- αλάτι
- πιπέρι
- άνηθος
- τυρί
Τσιγαρίζουμε κρεμμύδι και προσθέτουμε και τον
καπνιστό σολομό τον οποίο έχουμε κόψει
σε κομματάκια με τα χέρια.
Σε
άλλο κατσαρολάκι βράζουμε την κρέμα γάλακτος μαζί με αλάτι και πιπέρι μέχρι
να δέσει.
Εν
τω μεταξύ έχουμε βράσει και τα μακαρόνια
μας.
Μόλις
είναι να τα σερβίρουμε τα ενώνουμε όλα
μαζί.
Πασπαλίζουμε
με άνηθο και τυρί και απολαμβάνουμε
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου