Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019

Bibinga κέικ



μαγειρεύει η Eleni Kariofilli

Υλικά
  • 1 πακέτο αλεύρι ρυζιού ( κολλώδες)
  • 1 κουτί γάλα καρύδας
  •  1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
  • 1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
  • 3 κουταλιές βούτυρο
  • 3 αυγά
  •  3-4 κουταλιές καρύδα.
  • ζάχαρη ανάλογα τα γούστα. Εγώ έβαλα 3 κουταλιές καστανή.
Εκτέλεση

Χτυπάμε τ αυγά με τη ζάχαρη, προσθέτουμε το βούτυρο λιωμένο, τα γάλατα και στο τέλος δουλεύει και το μπέικιν.
Βουτυρώνουμε καλά ένα ταψί, ρίχνουμε το μείγμα και ψήνουμε σε μέτριο φούρνο μέχρι να ροδίσει.
Όταν βυθίσουμε το μαχαίρι να βγαίνει καθαρό. Περίπου 45 λεπτά.

Παρατήρηση : η συνταγή είναι από την Φιλιππινέζικη κουζίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο