μαγειρεύει η Eleni Kariofilli
Υλικά
Υλικά
- 1 πακέτο αλεύρι ρυζιού ( κολλώδες)
- 1 κουτί γάλα καρύδας
- 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
- 1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
- 3 κουταλιές βούτυρο
- 3 αυγά
- 3-4 κουταλιές καρύδα.
- ζάχαρη ανάλογα τα γούστα. Εγώ έβαλα 3 κουταλιές καστανή.
Χτυπάμε
τ αυγά με τη ζάχαρη, προσθέτουμε το
βούτυρο λιωμένο, τα γάλατα και στο τέλος
δουλεύει και το μπέικιν.
Βουτυρώνουμε
καλά ένα ταψί, ρίχνουμε το μείγμα και
ψήνουμε σε μέτριο φούρνο μέχρι να
ροδίσει.
Όταν βυθίσουμε το μαχαίρι να βγαίνει καθαρό.
Περίπου 45 λεπτά.
Παρατήρηση : η συνταγή είναι από την Φιλιππινέζικη κουζίνα
Παρατήρηση : η συνταγή είναι από την Φιλιππινέζικη κουζίνα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου