Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019

Μοσχαρίσια μάγουλα




μαγειρεύει η Eleni Kariofilli

 Υλικά
  •  μοσχαρίσια μάγουλα
  • αλάτι 
  • πιπέρι
  • πάπρικα καπνιστή
  • σκόρδο 4-5 σκελίδες
  • 1  μεγάλο κρεμμύδι κομμένο στα 4
  • 1 ντομάτα κομμένη στα δύο
  • 2 πιπεριές σε μεγάλα κομμάτια
  • 1  κομμάτι τζιντζερ
  • μουστάρδα
  •  2 κύβους λαχανικών
  •  ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Πριν μαγειρέψω τα μάγουλα, τα βάζω σε κρύο νερό με ξύδι για να βγάλουν τυχόν αίματα που μπορεί να έχουν. 
Αλλάζω το νερό δυο τρεις φορές. Τα αφήνω για καμία ώρα. 
Στη συνέχεια τα ξεπλένω και τα αναμιγνύω με τα υπόλοιπα υλικά. Δεν βάζω νερό γιατί έχουν μια ποσότητα από πλύσιμο



Τα ψήνω σε δυνατό φούρνο αρχικά μέχρι ν αρχίσουν να βράζουν. Στην συνέχεια χαμηλώνω την θερμοκρασία 150 βαθμούς και τα ψήνω μέχρι να μαλακώσουν καλά και να μελώσουν.
Τα άφησα περίπου 3 ώρες












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο