Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019

Πρασοκοτόπιτα




 μαγειρεύει η  Κυράννα Πέλλα

Υλικά
  • ζύμη της αρεσκείας μας (εγώ κάνω κουρού και την χωρίζω σε δύο φύλα)
  • ½ κιλό πράσα
  • 1 κρεμμύδι ξερό
  • ½ κ γ, πιπέρι μαύρο
  • ½  κ.γ πιπέρι καπνιστό
  • 300 γραμ κοτόπουλο (ότι μέρος θέλουμε)
  • 300 γραμ τυρί φέτα η και κεφαλοτύρι
  • 1 φλιτζάνι του καφέ ελαιόλαδο

Εκτέλεση Αχνίζουμε το κρεμμύδι και το πράσο και ρίχνουμε το ελαιόλαδο


Το ανακατεύουμε ένα λεπτό και ρίχνουμε το κοτόπουλο τα αρωματικά και το αποσύρουμε από την φωτιά Ανοίγουμε το ένα φύλο το απλώνουμε σε λαδωμένο ταψί




Βάζουμε το υλικό μέσα και από πάνω τρίβουμε το τυράκι με τα χέρια μας χοντροκομμένο


Σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλο και αλείφουμε με λίγο λαδάκι και χαράζουμε απαλά όχι στο βάθος του ταψιού Τα υλικά είναι για ταψί μεγάλο καλή επιτυχία Προσοχή παχαίνει !!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο