μαγειρεύει ο Chris Deper
Υλικά
- ζυμαρικά κοχύλια
- 1 κουνουπίδι
- βούτυρο
- 1 κρεμμύδι ξερό
- 1 πράσο
- 1 κουνουπίδι
- αλάτι
- πιπέρι
- λιαστές ντομάτες
- ελιές τεμαχισμένες (προαιρετικά)
Βάζουμε το βούτυρο στο τηγάνι και σοτάρουμε το κρεμμύδι και με το που θα πάρει λίγο χρώμα ρίχνουμε και λίγο πράσο και ανακατεύουμε για να μαλακώσει κι αυτό, αλλά δίχως να πάρει χρώμα.
Στην συνέχεια, ρίχνουμε και το κουνουπίδι που έχουμε βράσει νωρίτερα για 3 λεπτά και έχουμε στραγγίξει καλά. Αλατοπιπερώνουμε και το φέρνουμε συνεχόμενες βόλτες για να πάρει χρώμα, ενώ παράλληλα βράζουμε τα ζυμαρικά.
Με το που θα πάρει χρώμα το κουνουπίδι, ρίχνουμε μερικά κομμάτια λιαστές ντομάτες και μερικές ελιές τεμαχισμένες
Μετά από 2-3 περιστροφές, ρίχνουμε και τα ζυμαρικά με την τρυπητή κουτάλα κατευθείαν, που έχουμε όμως βράσει 1-2 λεπτά λιγότερο, και προσθέτουμε λίγο από το νερό τους. Συνεχίζουμε να ανακατεύουμε στο τηγάνι το μείγμα για 1-2 λεπτά μέχρι να γίνουν τα ζυμαρικά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου