μαγειρεύει η Evi Nikolaidi
Υλικά
- 1 ½ ποτήρι ρύζι άγριο
- κρεμμύδι πράσινο
- καρότο
- σταφίδες μαύρες
- αρακάς
- καλαμπόκι
- κάσιους
- αμύγδαλα
- σουσάμι
- 3 ποτήρια νερό
- αλάτι
- ελαιόλαδο
Βάζουμε το κατσαρόλι, να κάψει. Ρίχνουμε ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι φρέσκο, καρότο ψιλοκομμένο, το ρύζι μαύρο και ότι άλλο ρύζι έχω (ή και εξ ολοκλήρου μαύρο) και λάδι και σοτάρω.
Προσθέτω σταφίδες μαύρες, αρακά, καλαμπόκι, κάσιους, αμύγδαλα,
σουσάμι, ρίχνω μια γυροβολιά και προσθέτω το νερό κι αλάτι ή κύβο λαχανικών.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου