Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019

Γλυκοπατάτες μελένιες


μαγειρεύει η Γιάννα Παρασχοπούλου

Υλικά

  • 1 κιλό γλυκοπατάτες
  • 3 κ σ μουστάρδα πικάντικη
  • 2 κ σ μέλι
  • 1 κ σ δεντρολίβανο 
  • 1 κ γ πάπρικα καπνιστή
  • λίγο πιπέρι καγιέν
  • αλάτι 
  • ελαιόλαδο
  • χυμό από 2 λεμόνια
Εκτέλεση

Πλένουμε και ξεφλουδίζουμε τις πατάτες, τις  κόβουμε  σε κύβους και τις αφήνουμε στην άκρη.

Σε ένα κατσαρολάκι βράζουμε  όλα τα υπόλοιπα υλικά μέχρι να γίνουν σαν σιρόπι.
Αδειάζουμε αυτό το μείγμα στις πατάτες και τις ανακατεύουμε καλά.
Αδειάζουμε σε ένα ταψάκι και βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς.
Ψήνουμε μέχρι να σωθούν τα υγρά .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο