μαγειρεύει η Eleni Kariofilli
Υλικά
- μανιτάρια
- 400 γρ ξύδι λευκό
- 400 γρ νερό
- 3 κουταλιές καστανή ζάχαρη
- 1 κουταλιά αλάτι
- 1 φύλλο δάφνης για κάθε βάζο
- χρωματιστά πιπέρια
- 1 κλαράκι δεντρολίβανο
Βράζουμε το μείγμα για 5 λεπτά και προσθέτουμε τα μανιτάρια.
Τα βράζουμε μαζί 10 λεπτά. Σε
αποστειρωμένα βάζα βάζουμε τα μανιτάρια ,ένα φύλλο δάφνης 1-2 σκελίδες σκόρδο,
χρωματιστά πιπεριά και ένα κλαράκι δεντρολίβανο.
Γεμίζουμε τα βάζα με το ζουμί και κλείνουμε.
Αν θέλουμε τα αφήνουμε στο ζουμί και βγάζουμε μια ποσότητα που
σερβίρουμε με ελαιόλαδο.
Αλλιώς σε δύο μέρες αδειάζουμε το ξύδι και γεμίζουμε
τα βάζα με ελαιόλαδο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου