μαγειρεύει η Stella Glava
Υλικά
- 1 κιλό κοτόπουλο φιλέτο
- μπέικον σε φέτες
- γκούντα σε φέτες
- 2 κρέμες γάλακτος για μαγειρική
- αλάτι
- πιπέρι
Βράζουμε το κοτόπουλο με αλάτι
και πιπέρι μέχρι να μαλακώσει.
Μόλις κρυώσει, κόβουμε σε μικρά μπαστουνάκια.
Τυλίγουμε με μια φέτα γκούντα και μια φέτα μπέικον κοκ...
Βάζουμε στο ταψάκι
λίγο στριμωγμένα για να μην ανοίξουν.
Ρίχνουμε και τις κρέμες γάλακτος
και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για λιγότερο από 1 μια ώρα ή μέχρι να πάρουν χρώμα.
και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για λιγότερο από 1 μια ώρα ή μέχρι να πάρουν χρώμα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου