μαγειρεύει η Andriana Antoniou
Υλικά για την ζύμη
- 1 κιλό αλεύρι χωριάτικο
- 1/2 φλιτζάνι σπορέλαιο
- 2 κουταλιές ξύδι
- 1/2 φλιτζανάκι ανθόνερο η ροδόσταγμα
- 1 πρέζα αλάτι
- 1 1/2 φλιτζάνι χλιαρό νερό
Για την γέμιση
- 2 κιλά μυζήθρα ανάλατη
- 2 κουταλάκια κανέλα
- 1 φλιτζανάκι ανθόνερο
- 1 φλιτζάνι ζάχαρη
Φτιάχνουμε το ζυμάρι μας το αφήνουμε να ξεκουραστεί για
30'.
Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά της γέμισης μας. Ανοίγουμε με την μηχανή μας το φύλλο βάζουμε την γέμιση μας και τα τηγανίζουμε σε ζεστό λάδι.
Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά της γέμισης μας. Ανοίγουμε με την μηχανή μας το φύλλο βάζουμε την γέμιση μας και τα τηγανίζουμε σε ζεστό λάδι.
Όταν κρυώσουν
πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου