Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

Γιαχνερά χόρτα


μαγειρεύει η  ελενη μιχαλάκη

Υλικά

  • γούλες (σέσκουλα) 
  • αγριόπρασα 
  • σέλινο 
  • μπόλικο μάραθο 
  • 3 φρέσκα κρεμμυδάκια 
  • 1 ξερό κρεμμύδι
  • 1 ντομάτα κομμένη σε καρέ 
  • πατάτες 
  • χυμό λεμονιού
Εκτέλεση

Καθαρίζουμε και πλένουμε τα χόρτα και τα κόβουμε . 
Βάζουμε λάδι σε κατσαρόλα σοτάρουμε τα κρεμμύδια με τα μάραθα και μετά ρίχνουμε τα χόρτα και την ντομάτα . 
Προσθέτουμε νερό και αφήνουμε να βράσει κάνα 10 λεπτό 
Έπειτα προσθέτουμε τις πατάτες  και στο τέλος αλατίζουμε , προσθέτουμε τον χυμό ενός λεμονιού και φρεσκοτριμμένο πιπέρι .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο