μαγειρεύει η ελενη μιχαλάκη
Υλικά
- γούλες (σέσκουλα)
- αγριόπρασα
- σέλινο
- μπόλικο μάραθο
- 3 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 1 ξερό κρεμμύδι
- 1 ντομάτα κομμένη σε καρέ
- πατάτες
- χυμό λεμονιού
Καθαρίζουμε και πλένουμε τα χόρτα και τα κόβουμε .
Βάζουμε λάδι σε κατσαρόλα
σοτάρουμε τα κρεμμύδια με τα μάραθα και μετά ρίχνουμε τα χόρτα και την ντομάτα
.
Προσθέτουμε νερό και αφήνουμε να βράσει κάνα 10 λεπτό
Έπειτα προσθέτουμε τις
πατάτες και στο τέλος αλατίζουμε , προσθέτουμε τον χυμό ενός λεμονιού και
φρεσκοτριμμένο πιπέρι .
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου