Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

Σουφλεδάκια διαίτης



μαγειρεύει η Τζένη Λάγαρη

Υλικά
  • 3 αυγά 
  • 6 κοφτές κ.σ. κακάο
  • στέβια (ανάλογα με το είδος) ίδιας γλυκύτητας με 6 κ.σ. ζάχαρη 
  • 65 γρ ελαιόλαδο 
Εκτέλεση

Κτυπάμε όλα τα υλικά μαζί , βάζουμε σε βουτυρωμένα φορμάκια μέχρι τα 2/3 και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 10 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο (βγαίνουν περίπου 6)






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο