μαγειρεύει η Gnosoula Nikolaou
Υλικά
- χοιρινό κρέας για σούβλα
- πατάτες μεγάλες
- λάδι
- αλάτι
- ρίγανη
Καθαρίζουμε και πλένουμε τις πατάτες. Τις κόβουμε σε χοντρά κομμάτια και τις τρυπάμε με ένα μαχαίρι η σουβλί και τις λαδώνουμε.
Στην σούβλα περνάμε ένα κομμάτι κρέας, μια πατάτα εναλλάξ.
Προς το τέλος αλατίζουμε και πασπαλίζουμε με ρίγανη.
Οι πατάτες επειδή έχουν λάδι πιάνουν μια εξαιρετική κρούστα και παίρνουν και την νοστιμιά από το κρέας.!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου