μαγειρεύει ο Christos Petropoulos
Υλικά
- 400 γρ. Digestive
- 150 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
- 1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό
- 1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
- χυμό ενός λεμονιού
- λίγη κανέλα
- ξύσμα λεμονιού
Λιώνουμε στο μούλτι τα μπισκότα και τα χτυπάμε με το βούτυρο μαζί.
Με το μείγμα στρώνουμε το κάτω μέρος των ποτηριών και από πάνω στρώνουμε την κρέμα την οποία έχουμε χτυπήσει για 1 με 2 λεπτά στο μίξερ
Βάζουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες
Διακοσμούμε με λίγο ξύσμα λεμονιού
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου