Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020

Κρέμα λεμονιού με μπισκότο





μαγειρεύει ο Christos Petropoulos

Υλικά
  • 400 γρ. Digestive 
  • 150 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
Για την κρέμα
  • 1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό
  • 1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
  • χυμό ενός λεμονιού
  • λίγη κανέλα
Για την επικάλυψη
  • ξύσμα λεμονιού
Εκτέλεση

Λιώνουμε στο μούλτι τα μπισκότα και τα χτυπάμε με το βούτυρο μαζί.
Με το μείγμα στρώνουμε το κάτω μέρος των ποτηριών και από πάνω στρώνουμε την κρέμα την οποία έχουμε χτυπήσει για 1 με 2 λεπτά στο μίξερ
Βάζουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες
Διακοσμούμε  με λίγο ξύσμα λεμονιού




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο