μαγειρεύει η Kiki Giorgos Mino
Υλικά για την βάση
- μπισκότα
- λίγο βούτυρο λιωμένο
Για την 1η στρώση
- 1/2 φυτική κρέμα γάλακτος
- 1/2 κεσεδάκι από το μεγάλο μέγεθος τυρί κρέμα
- 100 γρ λιωμένη σοκολάτα γάλακτος
Για την 2η στρώση
- 1/2 φυτική κρέμα γάλακτος
- 100 γρ σοκολάτα γάλακτος
- 1 κ σ κακάο
Για την επικάλυψη
- τριμμένα μπισκότα
Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε την βάση με τα μπισκότα και το λιωμένο βούτυρο.
Ετοιμάζουμε και τις 2 στρώσεις και τις τοποθετούμε πάνω από την βάση. Καλύπτουμε με λίγα τριμμένα μπισκότα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου