μαγειρεύει η Andriana Antoniou
Υλικά
- 5 φλιτζάνια νερό
- 1 φλιτζάνι ζάχαρη
- 1 φλιτζάνι σιμιγδάλι χοντρό
- 1 ξυλάκι κανέλα
- λίγο ανθόνερο
- λίγη μαστίχα
Για την επικάλυψη
- αμυγδαλόψιχα καβουρδισμένη με κανέλα
Εκτέλεση
Βάζουμε στην κατσαρόλα μας το ξυλάκι κανέλας μαζί με την ζάχαρη και το νερό μέχρι να διαλυθεί
Προσθέτουμε λίγο λίγο το σιμιγδάλι να μην σβολιάσει, την
μαστίχα και περιμένουμε να κοχλάσει
Αποσύρουμε από την φωτιά προσθέτουμε το ανθόνερο . Τα βάζουμε σε ένα ταψί Πασπαλίζουμε με αμυγδαλόψιχα καβουρδισμένη
και κανέλα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου