μαγειρεύει η Γιάννα Παρασχοπούλου
Υλικά
- μακαρόνια από χθες
- 4 αυγά
- 2 πιπεριές χρωματιστές σε κύβους
- 1 μεγάλη ντομάτα σε καρέ
- λίγη παρμεζάνα
- λίγο γκούντα
- μαϊντανός ψιλοκομμένος
- αλατοπίπερο
- 4 κ σ ελαιόλαδο
Σε βαθύ τηγάνι ρίχνουμε το λάδι και το απλώνουμε παντού με ένα πινέλο.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από τ αυγά.
Αδειάζουμε το μείγμα στο τηγάνι.
Ψήνουμε σε πολύ χαμηλή φωτιά μέχρι να ροδίσει από κάτω
Με την βοήθεια ενός πιάτου αναποδογυρίζουμε
και ψήνουμε την φριτάτα και από την άλλη πλευρά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου