Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

Φριτάτα με μακαρόνια και λαχανικά




μαγειρεύει η Γιάννα Παρασχοπούλου

Υλικά
  • μακαρόνια από χθες
  • 4 αυγά
  • 2 πιπεριές χρωματιστές σε κύβους
  • 1 μεγάλη ντομάτα σε καρέ
  • λίγη παρμεζάνα
  • λίγο γκούντα
  • μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • αλατοπίπερο
  • 4 κ σ ελαιόλαδο
Εκτέλεση

Σε βαθύ τηγάνι ρίχνουμε το λάδι και το απλώνουμε παντού με ένα πινέλο. 
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από τ αυγά. 
Αδειάζουμε το μείγμα στο τηγάνι.



Προσθέτουμε τα αυγά χτυπημένα από πάνω.
Ψήνουμε σε πολύ χαμηλή  φωτιά μέχρι να ροδίσει  από κάτω 
Με την βοήθεια ενός πιάτου αναποδογυρίζουμε




και ψήνουμε την φριτάτα  και από την άλλη πλευρά. 



Σερβίρουμε με μια σαλάτα και καλή μας όρεξη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο