Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

Κότσι στη γάστρα με ρυζάκι


μαγειρεύει η Kiki Giorgos Mino

Υλικά 
Για το μαρινάρισμα
  • 1 κουτάκι μπύρα
  • 1 ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι
  • 1 κρεμμύδι
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 1 πράσινη πιπεριά
  • 1 κόκκινη πιπεριά
  • μουστάρδα
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ρίγανη
  • λίγο ελαιόλαδο
  • κότσια
Εκτέλεση


Βάζουμε στο μούλτι το κρεμμύδι, το σκόρδο, τις πιπεριές, την μουστάρδα, και το ελαιόλαδο.
Τα πολτοποιούμε όλα μαζί.
Περιχύνουμε τα κότσια με το μείγμα και βάζουμε στο ψυγείο για 12 ώρες.
Την επομένη ψήνουμε , συνοδεύουμε με πιλάφι και απολαμβάνουμε!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο