μαγειρεύει η Ελένη Κοσμοπούλου
Υλικά
- 100 γρ γάλα σε σκόνη
- 50 γρ κακάο
- 20 γρ λάδι καρύδας
- 2 κ σ μέλι
- 1 βανίλια
- 130 γρ ινδοκάρυδο ( καρύδα τριμμένη) + άλλα 100 γρ για την επικάλυψη
- 170 γρ νερό
Διαλύουμε το μέλι στο νερό
Βάζουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά εκτός από την καρύδα
Χτυπάμε πολύ καλά με σύρμα να ανακατευτούν πολύ καλά τα υλικά και στο τέλος ρίχνουμε την καρύδα ανακατεύοντας σιγά σιγά.
Τοποθετούμε το μπολ μας στο ψυγείο για 1 ώρα να δέσουν τα υλικά και να σφίξει το μείγμα.
Με 1 κουτάλι παίρνουμε λίγο από το μείγμα και πλάθουμε μπαλάκια
Έχουμε βάλει σε ένα μπολάκι την καρύδα για επικάλυψη και κει ρολάρουμε τα τρουφάκια . Τα βάζουμε στα χαρτάκια και είναι έτοιμα!!!
Παρατήρηση : αν θέλουμε μερικά τρουφάκια τα ρολάρουμε σε επιπλέον κακάο !!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου