μαγειρεύει η Elena Othonas
Υλικά
- κανελόνια
- κιμάς μοσχαρίσιος
- 1 ξερό κρεμμύδι
- ντομάτα τριμμένη κον κασέ
- 1 κσ πελτέ
- αλάτι
- πιπέρι
- μαϊντανός
- κανέλα
- 1 κύβο λαχανικών
- λίγη κρέμα γάλακτος
- λίγο βούτυρο
- τυρί τριμμένο (μοτσαρέλα, παρμεζάνα )
Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι βάζουμε τον κιμά, το κρεμμύδι ψιλοκομμένο
την ντομάτα, τον πελτέ, το λάδι, αλατοπίπερο, την κανέλα και τον μαϊντανό.
Αφού βράσουν κρατάμε λίγο στην άκρη απ αυτό το μείγμα και
προσθέτουμε λίγη κρέμα γάλακτος για να το έχουμε για την επικάλυψη.
Στο τηγάνι
προσθέτουμε και ένα κύβο λαχανικών και λίγο τυρί. Σε ένα ταψί
τοποθετούμε μία λαδόκολλα και αραδιάζουμε τα κανελόνια.
Τα γεμίζουμε και από πάνω ρίχνουμε τον κιμά με την κρέμα
γάλακτος. Προσθέτουμε και λίγο βούτυρο.
Τελειώνουμε την επικάλυψη με το υπόλοιπο τυρί .
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς
Παρατήρηση : όποιος θέλει βάζει και επί πλέον τυρί στο πιάτο του όπως η κόρη μου
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου