Σάββατο 16 Μαΐου 2020

Τυροκαυτερή


μαγειρεύει η Kiki Giorgos Mino

Υλικά

  • 2 κ γ καυτερές πιπεριές σε λάδι (η τηγανιτές η ωμές)
  • ελαιόλαδο
  • 200 γρ περίπου φέτα
  • 2 κ. σ. γιαούρτι στραγγιστό
  • αλάτι
  • πιπέρι άσπρο κατά προτίμηση
  • λίγο ξύδι
Εκτέλεση




Βάζουμε όλα τα υλικά στο μούλτι και τα χτυπάμε να γίνουν αλοιφή. Δοκιμάζουμε και βλέπουμε τι πρέπει να προσθέσουμε






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο